Byggprojekt

Genomtänkta lösningar, utformade för att möta vardagliga behov

Vi utökar med kök & badrum från Ropox

Klicka här för att läsa mer

Aktuellt

Trevlig sommar!

Trevlig sommar!

Vi håller kontoret öppet hela sommaren men med lägre beläggning än normalt. Vi ber om överseende med det och passar på att önska en trevlig sommar!Beställningar som inkommer till oss senast den 8/7 levereras den 13/7. Sedan sker nästa utleverans den 12/8. Vår...

Träffa oss på Nordbygg 26-29 april

Träffa oss på Nordbygg 26-29 april

Årets viktigaste byggmöte på Stockholmsmässan Välkommen till vår monter C07:20 där ni kan se och känna på ett urval av Sveriges bredaste sortiment för vårdbadrum och tillgängliga badrum och kök. Bland annat presenterar vi Elevate, den höj- och sänkbara toaletten. Höj-...

Svan Care anställer och söker nu Regionchef Byggprojekt

Svan Care anställer och söker nu Regionchef Byggprojekt

Svan Care ska vara förstahandsvalet för rådgivning och inköp av hjälpmedel till människor som behöver extra stöd för att kunna sköta sin vardagliga toaletthygien och på så sätt förlänga sitt hemmaboende och sin självständighet.

Rullande showroom

Svan Care har ett eget rullande show room där produkterna kan visas. Vi har inrett bilen med de mest efterfrågade produkterna i vårt omfattande sortiment. Besök av vårt rullande showroome kan bokas hos någon av våra regionchefer.

För arkitekter

Våra experter hjälper till när du planerar tillgängliga kök, WC- och badrumsutrymmen.

Livet lite enklare

Vårt motto är att Svan Cares produkter ska göra livet lite enklare för personer med funktionshinder och deras familjer. Våra produktspecialister har lång erfarenhet av hur vardagslivet kan göras lite enklare med hjälpmedel. De hjälper er med goda råd och utprovning av lämpliga produkter. All rådgivning och utprovning är kostnadsfri liksom produktutbildning. Kunskap om vardagslösningar och teknik går hand i hand.

Kontakt

Bjarne Atlefur

Bjarne Atlefur

Regionchef Götaland

Mobil: 070-790 63 28
bjarne.atlefur@svancare.se

Björn Lindén

Björn Lindén

Regionchef Svealand och Norrland

Växel 0240- 101 02
Mobil: +46 (0) 70- 790 41 14
bjorn.linden@svancare.se