Svan Care skall vara det självklara valet för personer som behöver hjälpmedel

Vi har arbetat i mer än 20 år med att utveckla produkter utifrån människors behov i badrumsmiljöer och alltid haft användarens bästa för ögonen när olika lösningar har tagits fram.

Förutom Svan Cares toaletthjälpmedel kan vi nu även erbjuda ett kompletterande sortiment från Gaius badrumskoncept och hjälpmedel för barn och ungdomar från Krabat samt ryggalternativ för god sittergonomi i rullstol från V-trak.

Under våren 2021 har vi ytterligare kompletterat vårt sortiment med produkter från Ropox.

Om Svan Care

Svan Care skall vara det självklara valet för personer som behöver hjälpmedel för att klara sin tillvaro i badrummet och köket.

Historien började för över 20 år sedan när de första produkterna utvecklades genom nyskapande innovativa idéer och entreprenörskap. Sedan dess har vi utvecklat produkter utifrån människors behov i framför allt badrummet och alltid med användarens bästa för ögonen. Vi möjliggör självständighet och underlättar i vardagen för användare, anhöriga och vårdpersonal och hjälper människor att kunna fortsätta bo kvar hemma.

När jag fick erbjudande om att börja på Svan Care var beslutet enkelt. Att vara delaktig till att hjälpa människor till en bättre vardag kändes verkligen bra i magen. En känsla som sedan jag började bara har stärkts. Att dessutom jobba i ett företag med dedikerade medarbetare som utvecklar och erbjuder högkvalitativa produkter och tjänster känns fantastiskt inspirerande.

Svan Care har som marknadsledare inom våra segment en unik position som vi förtjänat över tid. Vi skall fortsätta att leva upp till den goda kvalitets- och servicenivå som bolaget har och alltid har haft. De kommande åren kommer vi att fortsätta utveckla produkter genom att utnyttja bolagets kunnande om produkter, behov och branschen, allt med kundernas bästa i fokus.

Jag hoppas därför att Svan Care får hjälpa Dig som ny eller befintlig kund att underlätta också din vardag.

Välkomna till Svan Care!

Marcus Bjurman
VD

Aktuellt

Träffa oss på Fokus Hjälpmedel i Örebro

Träffa oss på Fokus Hjälpmedel i Örebro

Conventum Arena, Örebro 26-27 oktober 2022 Välkommen till vår monter 75 på Conventum Arena i Örebro där ni kan se och känna på vårat sortiment av hjälpmedel för en enklare och tryggare vardag.

Svan Care söker Säljare Homecare Södra Sverige

Svan Care söker Säljare Homecare Södra Sverige

Svan Care ska vara förstahandsvalet för rådgivning och inköp av hjälpmedel till människor som behöver extra stöd för att kunna sköta sin vardagliga toaletthygien och på så sätt förlänga sitt hemmaboende och sin självständighet. Vi är speciella. Speciella på det sätt...

Svan Care tecknar avtal om äldreboende med Skanska

Svan Care tecknar avtal om äldreboende med Skanska

Svan Care har tecknat avtal med Skanska om att leverera badrumsinredning till nybyggnad av Prästgärdets äldreboende i Säters kommun. Projektet omfattar nybyggnad av totalt 70 lägenheter. Svan Care kommer att leverera elektriskt höj- och sänkbara toaletter, manuellt...