Svan Care skall vara det självklara valet för personer som behöver hjälpmedel

Vi har arbetat i mer än 20 år med att utveckla produkter utifrån människors behov i badrumsmiljöer och alltid haft användarens bästa för ögonen när olika lösningar har tagits fram.

Förutom Svan Cares toaletthjälpmedel kan vi nu även erbjuda ett kompletterande sortiment från Gaius badrumskoncept och hjälpmedel för barn och ungdomar från Krabat samt ryggalternativ för god sittergonomi i rullstol från V-trak.

Under våren 2021 har vi ytterligare kompletterat vårt sortiment med produkter från Ropox.

Om Svan Care

Svan Care skall vara det självklara valet för personer som behöver hjälpmedel för att klara sin tillvaro i badrummet och köket.

Historien började för över 20 år sedan när de första produkterna utvecklades genom nyskapande innovativa idéer och entreprenörskap. Sedan dess har vi utvecklat produkter utifrån människors behov i framför allt badrummet och alltid med användarens bästa för ögonen. Vi möjliggör självständighet och underlättar i vardagen för användare, anhöriga och vårdpersonal och hjälper människor att kunna fortsätta bo kvar hemma.

När jag fick erbjudande om att börja på Svan Care var beslutet enkelt. Att vara delaktig till att hjälpa människor till en bättre vardag kändes verkligen bra i magen. En känsla som sedan jag började bara har stärkts. Att dessutom jobba i ett företag med dedikerade medarbetare som utvecklar och erbjuder högkvalitativa produkter och tjänster känns fantastiskt inspirerande.

Svan Care har som marknadsledare inom våra segment en unik position som vi förtjänat över tid. Vi skall fortsätta att leva upp till den goda kvalitets- och servicenivå som bolaget har och alltid har haft. De kommande åren kommer vi att fortsätta utveckla produkter genom att utnyttja bolagets kunnande om produkter, behov och branschen, allt med kundernas bästa i fokus.

Jag hoppas därför att Svan Care får hjälpa Dig som ny eller befintlig kund att underlätta också din vardag.

Välkomna till Svan Care!

Marcus Bjurman
VD

Aktuellt

Trevlig sommar!

Trevlig sommar!

Vi håller kontoret öppet hela sommaren men med lägre beläggning än normalt. Vi ber om överseende med det och passar på att önska en trevlig sommar!Beställningar som inkommer till oss senast den 8/7 levereras den 13/7. Sedan sker nästa utleverans den 12/8. Vår...

Träffa oss på Nordbygg 26-29 april

Träffa oss på Nordbygg 26-29 april

Årets viktigaste byggmöte på Stockholmsmässan Välkommen till vår monter C07:20 där ni kan se och känna på ett urval av Sveriges bredaste sortiment för vårdbadrum och tillgängliga badrum och kök. Bland annat presenterar vi Elevate, den höj- och sänkbara toaletten. Höj-...

Svan Care anställer och söker nu Regionchef Byggprojekt

Svan Care anställer och söker nu Regionchef Byggprojekt

Svan Care ska vara förstahandsvalet för rådgivning och inköp av hjälpmedel till människor som behöver extra stöd för att kunna sköta sin vardagliga toaletthygien och på så sätt förlänga sitt hemmaboende och sin självständighet.