Svancare skall vara det självklara valet för personer som behöver hjälpmedel

Vi har arbetat i mer än 20 år med att utveckla produkter utifrån människors behov i badrumsmiljöer och alltid haft användarens bästa för ögonen när olika lösningar har tagits fram.

Förutom Svancares toaletthjälpmedel kan vi nu även erbjuda ett kompletterande sortiment från Gaius badrumskoncept och hjälpmedel för barn och ungdomar från Krabat samt ryggalternativ för god sittergonomi i rullstol från V-trak.

Vi har ytterligare kompletterat vårt sortiment med produkter för badrum och kök från Ropox och även med Spisvakter.

Om Svancare

Svancare skall vara det självklara valet för personer som behöver hjälpmedel för att klara sin tillvaro i badrummet och köket.

Historien började för över 20 år sedan när de första produkterna utvecklades genom nyskapande innovativa idéer och entreprenörskap. Sedan dess har vi utvecklat produkter utifrån människors behov i framför allt badrummet och alltid med användarens bästa för ögonen. Vi möjliggör självständighet och underlättar i vardagen för användare, anhöriga och vårdpersonal och hjälper människor att kunna fortsätta bo kvar hemma.

När jag fick erbjudande om att börja på Svancare var beslutet enkelt. Att vara delaktig till att hjälpa människor till en bättre vardag kändes verkligen bra i magen. En känsla som sedan jag började bara har stärkts. Att dessutom jobba i ett företag med dedikerade medarbetare som utvecklar och erbjuder högkvalitativa produkter och tjänster känns fantastiskt inspirerande.

Svancare har som marknadsledare inom våra segment en unik position som vi förtjänat över tid. Vi skall fortsätta att leva upp till den goda kvalitets- och servicenivå som bolaget har och alltid har haft. De kommande åren kommer vi att fortsätta utveckla produkter genom att utnyttja bolagets kunnande om produkter, behov och branschen, allt med kundernas bästa i fokus.

Jag hoppas därför att Svancare får hjälpa Dig som ny eller befintlig kund att underlätta också din vardag.

Välkomna till Svancare!

Marcus Bjurman
VD

Aktuellt

Nationella hjälpmedelsdagen 2023

Nationella hjälpmedelsdagen 2023

Vi uppmärksammar Nationella hjälpmedelsdagen 2023Hjälpmedel för en fungerande och självständig vardag I mer än 20 år har vi sett till att människor med speciella behov kan bibehålla sin livskvalitet. Att kunna göra skillnad i människors vardag ger oss drivkraften att...