Svan Care ska vara förstahandsvalet för rådgivning och inköp av hjälpmedel till människor som behöver extra stöd för att kunna sköta sin vardagliga toaletthygien och på så sätt förlänga sitt hemmaboende och sin självständighet.

Vi är speciella. Speciella på det sätt att vi lever med ett av de mest vardagsnära behoven som finns – varje dag. Och vi gör det genom att utveckla lösningar för människor som behöver genomtänkta hjälpmedel i sin vardag. Med en unik blandning av erfarenhet, samarbete, kunskap och utveckling strävar vi efter att nå de bästa lösningarna för tillgängliga badrum och kök. Vi tycker inte det ska vara konstigt eller krångligt. Det ska vara enkelt, precis som vi eftersträvar att våra produkter ska förenkla vardagen.

Svan Care har i över 20 år arbetat med lösningar för människor som av olika anledningar behöver hjälpmedel för att kunna utföra det som de flesta av oss ser som en självklarhet. All forskning, utveckling och tillverkning gör vi själva i vår produktionsanläggning och huvudkontor i Ludvika, i nära kontakt med de som vet vad som behövs – användarna. Det tycker vi är vardagsnära. Det tycker vi är den bästa lösningen.

Svan Care ingår i den börsnoterade koncernen AddLife med huvudkontor i Stockholm. Tillsammans med koncernsyskon i Sverige, Norge, Finland och Danmark utgör vi ett affärsområde inom Homecare där vi genom nära samarbete erbjuder marknadens bredaste produktsortiment för byggprojekt, bostadsanpassning, hjälpmedel i hela Norden.

Regionchef Byggprojekt

Vi erbjuder dig en spännande roll som Regionchef Byggprojekt som innebär att du arbetar med uppsökande försäljning av vårt sortiment mot marknaden riktat mot nybyggnation/ombyggnation av vård/äldreboenden sjukhus och andra vårdinrättningar. Arbetet innebär ansvar för ett brett kontaktnät med byggentreprenörer, kommunala och privata fastighetsbolag, vårdboenden, installatörer m fl. Genom att etablera och vårda relationer inom byggbranschen bevakar du och följer upp projekt som innefattar vårdbadrum på äldreboenden och sjukhus samt anpassade kök. Hos oss får du stora möjligheter att utveckla försäljningsprocessen och det är viktigt du trivs i ett entreprenörsdrivet bolag. Du och ytterligare en kollega ingår i affärsområdet för byggprojekt och driver gemensamt utvecklingen av affärsområdet tillsammans med kollegor i övriga nordiska koncernbolag.

Du har bakgrund inom försäljning och erfarenhet från byggbranschen och har ett etablerat kontaktnät där. Du har högskoleutbildning, minst 5 års arbetslivserfarenhet och relevant teknisk kunskap. Det är viktigt att du är strategisk då våra projekt kan vara komplexa och långsiktiga samt har förmåga ett entusiasmera din omgivning.

Arbetet planerar och driver du självständigt i allt ifrån identifiering av nyckelpersoner, projekt, kalkylering, offertskrivning och rapportering. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter i ett på marknaden ledande företag med ett starkt varumärke.

Din huvudsakliga geografiska marknad är Mellersta och Norra Sverige. Placeringsort är antingen vid kontoret i Ludvika eller hemmakontor i mellersta Sverige. Tjänsten omfattar heltid och innebär resor och B-körkort är ett krav.

Ansökan

För mer information om tjänsten vänligen kontakta VD, Marcus Bjurman tel. 070-209 87 30.

Urval sker löpande så mejla ansökan snarast till marcus.bjurman@svancare.se
Märk ansökan ”Regionchef Byggprojekt”.

Vi ser fram emot din ansökan!