Självständighet i köket

Höj- och sänkbara kök. Flexibilitet med Ropox kökskoncept ger ökad självständighet. Spisvakt Prefi Svalna – En intelligent lösning som övervakar och håller koll över spisen.

Ropox kökskoncept och spisvakt Prefi Svalna

Välkommen till en kökslösning fylld av smidighet med Ropox köksanpassningar samt spisvakt Prefi Svalna – den ultimata lösningen för att göra kökslivet till en njutbar och tillgänglig upplevelse!

Med köksanpassningarna får du inte bara funktionalitet och ergonomi, utan även en stilfull design som passar perfekt in i ett hem. Varje detalj är noggrant utformad för att möta användarens behov och överträffa förväntningarna.

Våra produkter är skapade med fokus på användarvänlighet och tillgänglighet. Med innovativa lösningar som höj- och sänkbara väggskåp och bänkskivor samt smart förvaringsoptimering kan man enkelt anpassa ett kök efter önskemål.

Köksanpassningarna är inte bara praktiska – de smälter in i omgivningen. Svancare kan komplettera med lyftenheter till befintliga köksstommar om man vill behålla dem. Svancare erbjuder också kompletta kök i samarbete med köksleverantörer. Genom samarbetet kan vi både erbjuda köksdesign och måttanpassade kök helt efter önskemål. Det enda vi behöver veta är kökets mått.

Oavsett om man är i behov av en köksanpassning för att underlätta vardagen eller om man helt enkelt vill skapa ett mer tillgängligt och användarvänligt kök, så är Svancares produkter det självklara valet. Utrusta köket med Ropox köksanpassningar och spisvakt Prefi Svalna för att upptäck en ny nivå av komfort och bekvämlighet i köket!

Klicka här nere för mer information om produkterna!

Ropox kökskoncept

Ropox kökslösningar ger: Flexibilitet ger ökad självständighet En bas för ett stort, flexibelt träningskök eller perfekt för installation i privata hem. Individuella lösningar som är anpassade efter användaren.

Spisvakt Prefi Svalna

Den vanligaste orsaken till bränder i hemmet är att man glömt något på Spisen! Spisvakt Prefi Svalna är en intelligent lösning för att undvika det! Spisvakten är en sensor som monteras ovanför spisen. Sensorn har kontakt med en brytarenhet och vid överhettning larmar systemet för att påkalla uppmärksamhet och åtgärdas inte det så bryts strömmen och brandrisken är avvärjd.

Svan Care skall vara det självklara valet för personer som behöver hjälpmedel

Vi har arbetat i mer än 20 år med att utveckla produkter utifrån människors behov i badrumsmiljöer och alltid haft brukarens bästa för ögonen när olika lösningar har tagits fram.