Hjälpmedel för en fungerande och självständig vardag

I mer än 20 år har vi sett till att människor med speciella behov kan bibehålla sin livskvalitet. Att kunna göra skillnad i människors vardag ger oss drivkraften att fortsätta utveckla nya produkter. Och det gör vi hela tiden.

Balance

Toalettstödet Balance har under 20 års tid hjälpt barn att sitta tryggt på toaletten och att kunna förflytta sig dit med självständighet.

Gripo Stödstång

Gripo Stödstång ökar säkerhet och självständighet vid förflyttningar i badrummet och andra dagliga aktiviteter som t.ex påklädning. Den passar även bra i sovrummet, vid soffan och i hallen. Den är lätt att montera och kräver inga skruvar utan spänns mellan golv och tak. Med flera tillbehör och grepp fungerar den i de mest skilda situationer.

Lift

Lift är ett värdefullt stöd för de som har svårt att resa sig från toaletten av egen styrka. Ett stöd som hjälper hela vägen vid förflyttning till och från toaletten, oavsett om det är från ett stående läge eller till en rullstol.

Krabat

Krabat hjälpmedel för ergonomiskt sittande och förflyttning följer barns utveckling från krypande till sittande och gående. Hjälpmedlen har nytänkande funktionell och anatomisk formgivning och är prisbelönta för sin design. Vi är stolta över att se lite annorlunda ut.

Svan Care skall vara det självklara valet för personer som behöver hjälpmedel

Vi har arbetat i mer än 20 år med att utveckla produkter utifrån människors behov i badrumsmiljöer och alltid haft brukarens bästa för ögonen när olika lösningar har tagits fram.