Svan Care AB

Inköps- och Kvalitetschef

Kommun: Ludvika

 

Korta fakta om jobbet

Omfattning:
Heltid

Varaktighet:
Tillsvidare

Anställningsform:
Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Kvalifikationer

Om jobbet

Svancare har i över 20 år arbetat med lösningar för människor som av olika anledningar behöver hjälpmedel för att kunna utföra det som de flesta av oss ser som en självklarhet. Vi utvecklar de bästa lösningarna för tillgängliga badrum och kök för människor som behöver genomtänkta hjälpmedel i sin vardag. All forskning, utveckling och tillverkning gör vi själva i vår produktionsanläggning och huvudkontor i Ludvika, i nära kontakt med de som vet vad som behövs – användarna. Det tycker vi är vardagsnära och den bästa lösningen.

Svan Care ingår i den börsnoterade koncernen AddLife med huvudkontor i Stockholm. Tillsammans med koncernsyskon i Sverige, Norge, Finland och Danmark utgör vi ett affärsområde inom Homecare där vi genom nära samarbete erbjuder ett brett produktsortiment för bostadsanpassning och hjälpmedel i Europa.

Om tjänsten

Svancare växer och stärker organisationen ytterligare för at möta tillväxten. Vi erbjuder dig därför en utmanande och spännande roll som Inköps- och Kvalitetschef på Svancare som innebär att du arbetar med strategisk och operativ materialförsörjning till vår produktionsanläggning i Ludvika. Dessutom ansvarar du för inköp av våra distributionsprodukter, i huvudsak från systerbolag i koncernen och inköp till de produktutvecklingsprojekt vi driver. Eftersom kvaliteten på Svancares produkter i så stor grad är kopplad till kvaliteten på inkommande material och produkter är du även Kvalitetsansvarig och leder arbetet med bolagets ledningssystem och regulatoriska processer som gäller för medicintekniska produkter (MDR). Arbetet innebär att underhålla ett brett kontaktnät av leverantörer och samarbetspartners för att säkerställa leveranstider och kvalitet i våra kundleveranser.

Med de produkter och den service som Svancare erbjuder kommer du att bidra till att människor får den bästa lösningen för att fortsätta kunna bo kvar hemma trots funktionsnedsättning.

I arbetet leder, planerar, prioriterar och utvecklar du Inköps- och Produktionsorganisationen mot uppsatta mål genom starkt ledarskap och samarbete med kollegor inom företaget och koncernen. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter i ett marknadsledande företag med ett starkt varumärke. Svancare erbjuder ett spännande jobb på ett tillväxtbolag med internationella kontakter på en växande marknad.

Din profil

Du har bakgrund från tillverkande industri med gedigen kompetens och erfarenhet från Inköps- och kvalitetsarbete. Viktigast är att du är bra på att leda en organisation mot uppsatta mål, skapa relationer, förhandla och tänka strategiskt. Du behöver ha ett starkt eget driv, vara innovativ och utvecklingsorienterad. Viktigast är att du har rätt personlig profil och en vilja och förmåga att utvecklas i takt med bolaget inom ett spännande område och drivs av att jobba mot gemensamt uppsatta mål. Erfarenhet av arbete med ledningssystem är meriterande, har du dessutom erfarenhet av medicintekniska produkter och MDR är det bingo!

Placeringsort är vid huvudkontoret i Ludvika. Tjänsten omfattar heltid och innebär resor, B-körkort är ett krav.

Ansökan

Urval sker löpande så mejla ansökan snarast till marcus.bjurman@svancare.se

Märk ansökan ”Inköps- och Kvalitetschef”. För mer information om tjänsten vänligen kontakta, Marcus Bjurman tel. 0240-304 12. Vi ser fram emot din ansökan senast 22 mars!

Om anställningen
Lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?
Alvägen 1
77141 Ludvika

Kontakt
Marcus Bjurman
VD
marcus.bjurman@svancare.se