Hem » Krabat Jockey Lite (Exempel)

Krabat Jockey Lite

Krabats unika sadelsittande

Art. nr: 1- —

Beskrivning

Nu kan du få Krabat Jockey sadelsits på ett smidigt arbetsstolsunderrede. Den är avsedd för barn med lättare funktionshinder, smärtproblem och hållningsproblem.

Krabat Jockey Lite är designad för att smälta in i skol- och hemmiljö och påminner till utseendet om en vanlig kontorsstol. Den finns i 3 storlekar och passar barn, ungdomar och vuxna.

Sitsen kan höjas, sänkas och tiltas. Hjulen är bromsbara och fotstödet justerbart. Valbara ryggalternativ är Jockey standardrygg och den lägre Sheriff ryggen.

Krabat Jockey Lite levereras med fotstöd som kan monteras bort vid behov.

Specifikationer

Fördelar

  • Unikt sadelsittande
  • Ger god hållning
  • Stimulerar till aktivitet
  • Smidigt underrede
  • 3 storlekar

Krabat Jockey Lite

Krabat Jockey Lite är avsedd för barn, ungdomar och vuxna med lättare funktionshinder, smärtproblem och hållningsproblem. Det här är en stol som är designad för att smälta in i skol- och hemmiljö och likna en vanlig kontorsstol. Krabat Jockey Lite har ett smidigt underrede som kan höjas och sänkas med gaskolv. Den är tiltbar och har låsbara hjul. Fotringen kan justeras i höjd. Krabat Jockey Lite finns i 3 storlekar .

Måttenheter

1 2 3 4 5

Fler produkter

Krabat Jockey

Krabat Sheriff

Krabat Jockey Plus

Vardagsnära lösningar

Tillsammans bygger vi framtidens badrum

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.